ÉLETMÓD TANÁCSADÁS

Miért kérd személyi edző segítségét az étrended kialakításához?

Egy személyi edző nem csak a megfelelő mozgásforma kiválasztásában és az edzésterv kialakításában nyújt segítő kezet, hanem az egészséges étrend személyre szabásában is, hiszen ahhoz, hogy a kívánt eredményt érhesd el, teljes életmódváltásra van szükség. Ha Te is megelégelted a sikertelen fogyókúrákat és nem tudod, hogy hol követed el a hibákat az étkezésben, keress bizalommal!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy rengeteg tévhit lát napvilágot az egészséges életmóddal kapcsolatban, ezért nem véletlen, hogy a legtöbb fogyni vágyó ember többszöri sikertelenségről számol be. Nagyon fontos, hogy ha Te is drasztikusan szeretnél változtatni, mindenképp kérd személyi edző segítségét, hiszen egy tapasztalt szakember tisztában van a szükséges táplálékmennyiségekkel, ráadásul az étrendedet személyre szabottan alakítja ki, akárcsak az edzéstervedet!

Személyi edzőként tisztában vagyok azzal is, hogy mennyire nehéz betartani egy teljesen más étrendet, mint amit eddig megszoktál, ezért nemcsak a testi, hanem a lelki erőnlétedet is erősítem, kellő motivációval!

Várom a jelentkezésedet!