Az állapotfelmérésről bővebben

Mivel minden ember más és más, ezért nem véletlen, hogy a személyi edzés állapotfelméréssel indul, ugyanis ez és az elérni kívánt végeredmény alapján készül el az edzésterv-személyi edzések.

Miért fontos az őszi és téli hónapokban is formában lenni?

Az ősz beköszöntével az emberek hajlamosak belassulni és elkényelmesedni, emiatt nem fordítanak kellő figyelmet a rendszeres edzésre, hiszen a többségük januárban szeretne újra intenzíven belekezdeni az edzésekbe.

Személyi edzővel sokkal könnyebb

A személyi edző nem a gazdagok kiváltsága és nem is a lusták önsanyargatása! Személyi edzőt nem csak akkor választhatsz, ha még sosem edzettél korábban, számos más okból érdemes megfontolnod.

Idősebb korban lehet edzeni?

Hát persze. De!! Mindenképpen személyi edző segítségével. Az edzésekkel sokáig fitt maradhat mindenki, főleg, hogy a sporttal lassítjuk az öregedés folyamatát. Kérdés, hogy van e edzésmúlt?

Fogyókúra

Aki a fogyókúra mellett dönt, nagyon fontos, hogy ne a mérleg alapján ellenőrizze az eredményt. A testösszetétel sokkal fontosabb, tehát legyen elég a ruhaméret és a tükör.

Táplálék kiegészítés

A táplálék-kiegészítésről (fogyókúra, diéta esetén is) Tudnunk kell, hogy a táplálékkiegészítőket mikor, mennyit fogyasszunk!! A nagyobb dózis fogyasztása egészségünkre káros lehet!

Táplálkozás

A tápértékben szegény és helytelen táplálkozás az alacsony fitnesz- és energiaszint kiváltója, illetve az olyan életmóddal kapcsolatos betegségek egyik okozója, mint a szívbetegségek, bizonyos rákfajták, túlsúly, cukorbetegség, stb.

Méregtelenítés

Hiába a fogyókúra, diéta, edzés, nem történik jelentős változás?? Olvass tovább! A salakanyagokról, melyek beágyazzák a zsírsejteket, ami gátolja a fogyást…