Személyi edzővel sokkal könnyebb

A személyi edző nem a gazdagok kiváltsága és nem is a lusták önsanyargatása! Személyi edzőt nem csak akkor választhatsz, ha még sosem edzettél korábban, számos más okból érdemes megfontolnod.

Ki is az a személyi edző? Mi is a személyi edzés?
A személyi edző, aki segítséget nyújt abban, hogy melyik a céljaidnak, testalkatodnak, fizikai állapotodnak megfelelő edzésforma. Figyelembe veszi az esetleges sérüléseket, egészségi állapotodat. Sajnos nem mindenki teljesen makk egészséges, így ha elkezdik személyi edző nélkül az edzést, komoly problémák, sérülések következhetnek be. Ideális a személyi edzés, ha eltökélt vagy és valóban el akarod érni a célod. Az állapotfelmérés alkalmával kiderül, mit és mennyit bír el a szervezeted ahhoz, hogy fejlődni tudj.

Én, mint 12 éve személyi edző, figyelembe veszem a vendégeim idejét is, amennyire tudok, rugalmas vagyok. Segítek a táplálkozásban is, de erről egy másik cikkben bővebben. Adok tippeket, hogy hogyan változtassunk a konyhatechnológián, vagy a bűnös ételeket hogyan tarthatjuk meg a táplálkozási szokásainkban.

Ha nincs gondod a súlyoddal, viszont szeretnéd növelni az izomtömeged, feszesebb, sportosabb testet szeretnél? Nem haladsz úgy, ahogy kellene? Rendszeresen mozogsz, még sincs olyan eredménye, amilyet szeretnél? Egy személyi edzőnek az is feladata, hogy ezekre a kérdésekre választ adjon és elindítson a helyes irányba.
Keress meg, ha személyi edzőre van szükséged, valósítsd meg céljaid!

Személyi edzések árai kedvezőek, mert ha kiszámolnánk, hogy mennyit költünk naponta-hetente-havonta bűnös ételekre, akkor még az is lehet, hogy fedezi az árát az edzéseknek.
A személyi edzés és az edzőtermi bérlet külön fizetendő.